Konkurrence

mtb-loebeskoVind MBT løbesko

I 2015 introducerede MBT på basis af mere end 20 års erfaring med biomekanisk forskning, en helt ny generation af skånsomme løbesko – MBT Running. Du har nu mulighed for at vinde et par af de eksklusive løbesko efter eget valg.

Samlet værdi op til 2.295 kr.

Løbesko fra MBT har en unik sålkonstruktion, der fremmer det skånsomme midtfodsløb. Den unikke sålkonstruktion har tre densiteter med henblik på at afl aste, trykfordele og stabilisere, så du løber optimalt. Hæl, ben, hofter, lænd og ryg bliver belastet mindre og mere naturligt, så risikoen for at reducere skader bliver mindre samtidig med, at din løbe-økonomi bliver bedre.

Der skal ganske enkelt bruges færre kræfter på at drive kroppen fremad. Alle sko fra MBT sikrer, at kroppen anvendes mere naturligt og belastes mindst muligt, uanset om du går, står eller løber. Med MBT på fødderne vil du altid opnå:

  • Forbedret kropsholdning
  • Skånsom træning af muskler
  • Aflastning af led og ryg

Fieldset

 

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os de rigtige svar senest 15.oktober 2016. Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner og andre produkter fra Forlaget Mediegruppen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks. e-mail og sms). Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.