Konkurrence

Vind MBT – Din genvej til en styrket krop

mbtVind verdens mindste fitnesscenter. Med MBT kan du let integrere motion i din hverdags sædvanlige gøremål. Vind et par MBT efter eget valg.

Med MBT® får du verdens mindste fitnesscenter under fødderne. Et sundt og skånsomt fitnesscenter, der automatisk følger dig i hverdagen.
MBT blev lanceret i 1996 som verdens første funktionelle sko. Siden er skoen videreudviklet, og den findes i dag i fl ere trendy designs både til hverdag, arbejde og fest.
I praksis er der indbygget et vippebræt under skoen. Et vippebræt stort nok til at du konstant aktiverer og træner din krop, hvilket giver dig en lang række fordele.

Uanset om du går eller står i et par MBT sko, vil du opnå:

  • Forbedret kropsholdning
  • Træning af muskler
  • Aflastning af led og ryg
  • Forbedret balance
  • Øget kredsløb og forbrænding

Fieldset

 

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os de rigtige svar senest 5.september 2016. Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner og andre produkter fra Forlaget Mediegruppen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks. e-mail og sms). Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.