Konkurrence

Vind en unik stol, HÅG Capisco Puls – White Edition

capiscoBåde du og din krop kan blive den glade vinder af den ergonomiske, moderne kontorstol, HÅG Capisco Puls – White Edition, som er baseret på den legendariske sadel sædestol, skabt af den anerkendte norske designer, Peter Opsvik.

Stolens design bygger på en uforlignelig indsigt i menneskekroppen og vores behov for hele tiden at være i bevægelse. Derfor er HÅG Capisco Puls – White Edition skabt og udviklet specielt til mennesker, der måske ligesom dig arbejder i et aktivt, dynamisk og moderne kontormiljø eller hjemmekontor.

Der er tale om en vinder både med hensyn til design og miljø, og stolens lette og dynamiske design gør den til det perfekte valg for en ny generation af brugere.

Fieldset

 

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner og andre produkter fra Forlaget Mediegruppen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks. e-mail og sms). Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.