Konkurrencer

 

Få lange Barbie-øjenvipper

Du kan nu vinde den nye, effektive øjenvippe-serum fra Long4Lashes, som giver dig de eftertragtede lange, mørke og tætte øjenvipper, mange kvinder drømmer om. 10 Helse-læsere kan blive de heldige vindere af et stk. Long4Lashes.
konkurrence-long-4-lashes-butelka-pedzelek

Desværre er vi ikke alle så heldige at være født med lange fyldige øjenvipper, men de fleste af os drømmer om at få dem. Der findes i dag flere forskellige kosmetiske produkter til forlængelse og aktivering af øjenvipperne, nogle mere virkningsfulde end andre. Fælles for dem, der rent faktisk virker er, at de alle indeholder et aktivt stof, kaldet bimatoprost.

Forskning har vist, at bimatoprost forlænger øjenvippernes vækstfase, og samtidig sikrer bimatoprost, at flere hårsække er i vækstfase samtidig. Og det gør, at du får flere øjenvipper. Bimatoprost øger desuden pigmentdannelsen, og dermed bliver vipperne mørkere.

Alt i alt flere vipper, som er kraftigere, længere, tættere og mørkere.

Bimatoprost blev oprindeligt brugt i medicin til øjendråber mod forhøjet tryk i øjet. Man fandt imidlertid hurtigt ud af, at øjendråberne have en bivirkning, idet øjenvipperne pludseligt voksede. Den opdagelse kom der et helt nyt lægemiddel ud af, Latisse, som kan købes på recept i USA – og godkendt til at give længere øjenvipper. Nu er der netop kommet en øjenvippe serum på markedet herhjemme med samme virkning – Long4Lashes. Produktet er en kosmetisk videreudvikling af det receptpligtige Latisse.

Long4Lashes koster 399 kr. og forhandles herhjemme hos bl.a. Matas.dk og webapoteket.

Mere info: www.long4lashes.dk

Fieldset

 

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os de rigtige svar senest 11. juni 2016. Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner og andre produkter fra Forlaget Mediegruppen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks. e-mail og sms). Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.