Konkurrence

Vind HÅG Capisco 8106

haagFå møbeldesigns er lige så holdbare og tidløse som HÅG Capisco. For 30 år efter, at stolen så dagens lys første gang, er den stadig lige populær. Med sine elegante kurver og brugervenlige funktionalitet skiller den karakteristiske form sig ud fra andre stole og skaber personlighed i alle rum. Du har nu mulighed for at vinde en HÅG Capisco stol til en værdi af 10.180 kr.

HÅG Capisco stolen er designet med udgangspunkt i den dynamiske siddestilling hos en rytter. Stolen, der er svanemærket, passer perfekt til alle bordhøjder. Og i en HÅG Capisco sidder du lige bekvemt, hvad enten du sidder fremadrettet eller drejet til siden. Ligegyldigt hvad, så kan du glæde dig over en stor aktionsradius.

Stolen har modtaget mange udmærkelser for sine enestående egenskaber, karakteristiske design og miljømæssige profil.

HÅG Capisco er en alsidig stol, der kan tilpasses alle arbejdssituationer på jobbet eller hjemme. Derfor kan stolen bruges til langt mere end bare det traditionelle kontor eller mødelokale.

Fieldset

 

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os de rigtige svar senest 20. november 2016. Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner og andre produkter fra Forlaget Mediegruppen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks. e-mail og sms). Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.