Konkurrence

Vind rejsepude

Vind rejsevarianten af den populære Silvana Support Pude og sov godt, når du er på ferie. Fire heldige Helse-læsere kan vinde Silvana Support Rejsepuden.

rejsepudeSilvana Support Rejsepude er i kvalitet og fasthed/støtte til nakken magen til den kendte Silvana Support Pude.

Hører du til dem, der gerne vil have din yndlingspude med på rejsen, så er Silvana Support Rejsepude den helt rigtige rejsekammerat.

Rejsepuden kan nemt tages med på rejsen, den måler 47×47 cm og fylder derfor ikke meget i kuff erten. Dermed er det en let sag at sikre sig en god nats søvn også på ferien. Silvana Support

Rejsepude er naturligvis vaskbar, latex-kernen skal blot tages ud før vask. Vi anbefaler ikke skyllemiddel til vask.

Silvana Support Rejsepude kan som Silvana Support Pude, købes ved autoriserede Silvana Support forhandlere – dem fi nder du på www.yourcare.dk

Vejledende udsalgspris: kr.: 499,00
Læs mere på: www.yourcare.dk

Fieldset

 

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os de rigtige svar senest 28. juli 2016. Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner og andre produkter fra Forlaget Mediegruppen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks. e-mail og sms). Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.