Konkurrence – Vind hudpleje-serie

Vind eksklusive græske hudpleje-serie fra OKIRÒI

box-intense-new-pathVind den helt nye eksklusive græske hudpleje-serie, OKIRÒI, der indeholder æselmælk, som dronning Kleopatra badede i. Den heldige vinder får fem produkter.

Æselmælk er kendt helt tilbage fra oldtiden for sine gavnlige egenskaber, enten som en drik eller en kosmetisk ingrediens. Den ægyptiske dronning Kleopatra badede faktisk i æselmælk, og det siges, at hun havde over 600 æsler for at sikre sig sit daglige bad i den særlige mælk. Kejser Neros kone rejste altid med mange æsler for at kunne bade i æselmælk. De vidste nemlig begge, at mælken har en opstrammende og foryngende eff ekt, og at den gør huden silkeblød.

Derudover blev æselmælk brugt i folkemedicinen mod forskellige sygdomme og skavanker, og mod kløende og irriteret hud, hvor den har helende egenskaber. Nu er det med den nye serie fra OKIRÒI nutidens kvinders tur til at følge i Kleopatras fodspor og få øjnene op for de fantastiske gavnlige virkninger af æselmælk. Den er én af de mest uberørte, naturlige ingredienser med dokumenteret eff ekt indenfor hudpleje og skønhed. Indholdet af vitaminer, som f.eks. A, en række B-vitaminer og D og E samt meget høje niveauer af C-vitamin og masser af mineraler og proteiner er også med til at gøre den nye hudserie unik.

Æselmælk er en eksklusiv og dyr ingrediens, da der ikke kan produceres så meget af den, fordi det kun er æsler med føl, der giver mælk. En meget lille mængde går derfor til cremeindustrien.

Fieldset

 

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner og andre produkter fra Forlaget Mediegruppen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks. e-mail og sms). Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.